Ervaringen

"Fijne begeleiding van Jenthe met goede oefeningen die ze persoonlijk samenstelt op basis van je niveau. Extra pluspunt: ook geschikt voor personen die (nog) niet zo fit of flexibel zijn. ;)"
Fit & Flexible - bevindingen van Flora
Flora
"Ik vind de lessen van Fit & Flexible heel leerrijk. Jenthe past zichzelf aan aan mijn tempo en onderzoekt eerst wat ik wel of niet kan, om er dan op verder te bouwen. En ze is ook heel lief."
Fit & Flexible - bevindingen van Dylana
Dylana
"Jenthe kan een persoon heel goed motiveren, mijn dochter geeft normaal nog al snel op wanneer het op sportief vlak aankomt, maar nu staat ze iedere week enorm enthousiast Jenthe op te wachten!"
Fit & Flexible - bevindingen van Veronique
Veronique
""Alles is op maat aangepast aan mij en daarom zijn de trainingen van Jenthe gewoon super!""
Fit & Flexible - bevindingen van Annelore
Annelore
"Jenthe is spontaan en geeft hele goeie tips. De trainingen zijn altijd leuk door de vele nieuwe dingen die we steeds opnieuw bijleren. Ze legt alle stappen goed uit waardoor we ze echt onder de knie krijgen en weten wát, waarom en hoé we ze doen. En we amuseren ons enorm!"
Dansgroep Limaro's
"De persoonlijke aanpak en opbouw van de les is meer dan top."
Fit & Flexible - bevindingen van Johan
Johan
"Jenthe is ontzettend gepassioneerd en enthousiast, ik ben altijd helemaal opgeladen na onze lessen! Ze legt het goed uit zonder druk, en bouwt rustig op."
Eva
"Alle oefeningen van Jenthe zijn meer dan top. De tips die ze geeft helpen me heel goed op weg."
Thaline
"Dankzij de persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met een vlotte communicatie ben ik zeer tevreden van mijn ervaring bij Fit & Flexible."
Fit & Flexible - bevindingen van Sophie
Sophie

Alleen maar toppers!