Wat mag je verwachten?

Personal training bij jouw thuis of op een locatie naar keuze. Geen zorgen, je hebt echt niet veel nodig. Denk aan een vrij hoekje in de living, je berging, of waar er ook maar plaats is. Een kleine oppervlakte zoals twee-op-twee meter is al voldoende. 

Één lesuur is opgesplitst in twee delen om het meest doeltreffende resultaat te behalen:
Fit

Om ervoor te zorgen dat lenigheidsoefeningen het gewenste resultaat creëren moeten de spieren eerst opgewarmd zijn. In het eerste deel van de training werken we samen aan krachtoefeningen, stabiliteit, uithouding en veel meer om je klaar te stomen voor deel twee.

Flexible (of anders)

De juiste oefeningen in combinatie met de nodige, persoonlijke begeleiding. Wil je graag leniger worden, aan je houding werken, een bepaald kunstje aanleren, of gewoon sportief bezig zijn? Dan bespreken we dit samen en werken we aan dat bepaalde doel.

Groepslessen en workshops

Een bootcampsessie, groepsles of workshop organiseren? 

Personal training

Altijd al een spagaat of handstand willen kunnen? 

Fit & Flexible voor kids

Omdat kinderen en tieners de juiste begeleiding en tips nodig hebben.

Wat mag je verwachten?

Tarieven

Om van start te gaan bij Fit & Flexible en je zo goed mogelijk te ondersteunen in het lenigheidsproces is het noodzakelijk om te starten met een pakket van 3, 6 of 9 lessen. Nadien is het mogelijk om aparte lessen te volgen, of een abonnement af te sluiten in overleg.  Elke les is privé en wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling. Afhankelijk van deze doelstelling én de locatie van de lessen kunnen de prijzen verschillen.