Wat mag je verwachten?

Personal training bij jouw thuis of op een locatie naar keuze. 

Geen zorgen, je hebt echt niet veel nodig! Denk aan je living, berging, een terras of waar er ook maar plaats is. Een kleine ruimte zoals twee-op-twee meter is al voldoende.

Één lesuur is opgesplitst in twee delen om het meest doeltreffende resultaat te behalen. Aan het einde van iedere les ontvang je een persoonlijk schema met oefeningen en tips om zelfstandig te oefenen tot aan de volgende les.

Fit

Om ervoor te zorgen dat lenigheidsoefeningen het gewenste resultaat creëren moeten de spieren eerst opgewarmd zijn. In deze twintig minuten werken we samen aan krachtoefeningen, stabiliteit, uithouding en veel meer om je klaar te stomen voor deel twee.

Flexible (of anders)

De juiste oefeningen in combinatie met de nodige, persoonlijke begeleiding.  Wil je graag leniger worden, aan je houding werken, een bepaald kunstje kunnen, of gewoon sportief bezig zijn? Dan bespreken we dit samen en werken we aan die bepaalde doelstelling. 

Fit&Flexible_grafiekuren

Wat mag je verwachten?

Wat zal het kosten?

Om van start te gaan bij Fit & Flexible en je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het lenigheidsproces is het noodzakelijk om te starten met een pakket van 3, 6 of 9 lessen. Nadien is het mogelijk om aparte lessen te volgen, of een abonnement af te sluiten in overleg.

Elke les is privé en wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling. Afhankelijk van deze doelstelling én de locatie van de lessen kunnen onderstaande prijzen verschillen. 

De standaard tarieven per lessenpakket kan je in deze tabs terugvinden: 

 ACTIE: Overtuig een vriend(in) om ook Fit & Flexible te worden, en krijg één les gratis.